Uit de voorraadkast

Vandaag heb ik een supersnel en supersimpel receptje dat je in een paar minuutjes kunt maken met maar drie ingrediënten. Of zelfs maar twee, dan zijn ze nog lekker. Het is niet alleen weinig werk, je hoeft ook maar heel even geduld te hebben. Mooi toch?

Pindabonbons

De hoeveelheden zijn afhankelijk van de vormpjes die je gebruikt, maar je hebt nodig:

  • pindakaas (met een zo hoog mogelijk gehalte aan pinda’s)
  • extra pure chocolade (maar gewoon puur, melk of zelfs wit kan ook)
  • een paar pinda’s (optioneel)

Doe gelijke hoeveelheden chocolade en pindakaas in een schaaltje en smelt in de magnetron. Roer goed door elkaar.

Vul siliconen bonbonvormpjes met het mengsel en leg op iedere bonbon een pinda.
Zet in de diepvries om op te stijven. Dat gaat heel snel!

Duw de bonbons uit de vormpjes. Klaar!

Bewaar de pindabonbons in de koelkast, anders worden ze erg zacht.

pindabonbons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *