witte mango-kokosrotsjes

Tropisch zoet

Op de markt kun je allerlei soorten gedroogd fruit kopen en ik was al een tijdje van plan om daar iets mee  te gaan doen. Natuurlijk kun je het zo eten, maar met chocolade wordt alles lekkerder, dus daarom heb ik deze tropische witte chocolaatjes bedacht. Je maakt ze op dezelfde manier als pindarotsjes. Heel makkelijk dus! Omdat witte chocolade en kokos snel erg zoet worden, heb ik wat limoenschil toegevoegd voor een beetje frisheid.

Witte mango-kokosrotsjes

Voor 10 stuks

  • 80 gram gedroogde mango
  • 80 gram kokosblokjes
  • fijngeraspte schil van een limoen
  • 100 gram witte chocolade

ingrediënten kokos-mangorotsjes

Snijd de gedroogde mango in stukjes.

Smelt de chocolade au bain-marie en roer de mangostukjes, kokosblokjes en limoenschil erdoor. Schep hoopjes van het mengsel op een vel bakpapier en laat in de koelkast opstijven.

witte mango-kokosrotsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *