Fotoverslag van de Streekmarkt (zonder kamelen)

Afgelopen weekend was ik even in Utrecht en ik had geluk, want het was kerstmarkt. Overal in de binnenstad waren markten en andere activiteiten. Ik had niet genoeg tijd om alles te gaan bekijken, dus moest ik kiezen. Hoewel een mij onbekende dame me ervan probeerde de overtuigen dan ik écht naar het Ledig Erf moest gaan (“Ja maar daar zijn kamélen!”), koos ik toch voor de Streekmarkt op de Mariaplaats.

Een goede keus, want er waren weliswaar geen kamelen, maar wel een heleboel kramen met lekkere ambachtelijke producten. Hier is een kleine sfeerimpressie.

worst en vlammen

kazen

biologische producten

soep van Kromkommer

gekke groenten in de kerstboom

straatmuzikant

eetwinkel Geniet

4 gedachten over “Fotoverslag van de Streekmarkt (zonder kamelen)

  1. Ha Marsha,

    Wat n leuk stukje en gave foto’s. Leuk dat je op onze markt bent geweest en dat je dr zo enhousiast over bent. Ik zal er wat over vermelden op onze site en op twitter en facebook. Vind je het goed dat ik je foto’s -met bronvermelding op onze site en soc medua zet? Hoor graag van je! Groeten Joost (van DeStreekmarkt.nl)

  2. Ziet er leuk uit! Leuk die streekproducten, er hangt vaak ook zo’n gezellige sfeer. In juni sta ik zelf op de culinaire verleiding in Groningen, mocht je in de buurt zijn.. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *