Festival Colchester

Fotoverslag Engeland – deel 2

Het grootste deel van augustus ben ik op vakantie en aangezien we in hotels overnachten, zit koken er even niet in. Nieuwe recepten moeten dus even wachten, maar dat wil niet zeggen dat ik helemaal niet kan bloggen. Ik heb in de tussentijd nog een fotoverslagje van mijn vorige vakantie, in Engeland. Daar bezocht ik het Food and Drink Festival in Colchester. Hieronder een kleine impressie:

Festival Colchester Fudgekraam biggest balls Colchester Food Fair

worstkraam worst! Freeranger pie

Deze laatste foto is niet gemaakt in Colchester, maar in de winkelstraat van Great Yarmouth. Hij vat de sfeer in die badplaats goed samen!

Worstkraam in Great Yarmouth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *